marți, 13 decembrie 2011

Android 4.0 va domina device-urile de la CES 2012

Coby Electronics va aduce la Consumer Electronics Show (CES), care va avea loc in Las Vegas, in intervalul 10-13 ianuarie 2012, nu mai putin de cinci tablete PC cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Coby nu este singurul producator de device-uri electronice care va pregati ICS-ul pentru device-urile lui 2012, scrie TechCrunch.
Pentru ca acum pana si cele mai ieftine variante de tablete au o putere de procesare destuld e mare, Coby a fost pusa in situatia de a lua acelasi hardware (procesor la 1GHz Cortex A8, 1GB of RAM, iesire HDMI si un slot microSD) si de a-l monta in diferite carcase, de diferite marimi si, evident, cu display-yri diferite.
Android 4.0 va domina device-urile de la CES 2012
De fapt, diferenta este data de dimensiunea display-ului. Vorbim despre cinci tablete cu 7 inci, 8 inci, 9 inci, 9,7 inci si 10 inci. Diferenta mai consistenta este data de formatul ecranelor in cazul tabletelor de 8 si 9,7 inci, care vor avea display-uri cu aspect 4:3.
In mod sigur, tabletele Coby, despre care producatorul spune ca vor intra pe piata la preturi "incredibil de mici", nu vor fi singurele device-uri pe care vom avea ocazia sa le vedem la CES 2012, in ianuarie.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu