miercuri, 20 aprilie 2011

Microsoft Office 365 in stadiul open-beta

microsoft-office-365Microsoft a lansat pachetul Office 365 disponibil online pentru oricine doreste sa-l incerce. Se poate accesa prin crearea unui cont, si poate fi folosit din 38 de tari disponibil in 17 limbi. Noul pachet office a fost testat timp de mai multe luni de mici afaceri din intreaga lume. Dupa terminarea perioadei open-beta Microsoft va lansa Office 365 ofcial mai tarziu pe la finele anului.
Lansat anul trecut in Octombrie, pachetul Office 365 este tentativa companiei Microsoft de a le oferi firmelor o alternativa la programele traditionale instalate pe servere sau desktop-uri. Serviciul combina aplicatiile web lansate anul acesta cu serviciile Exchange, SharePoint si Microsoft Lync care asigura comunicarea si cooperarea dintre utilizatorii pachetului Office 365 in interiorul unei companii.

Office 365 este creat pentru a veni in ajutorul angajatilor cu o groaza de caracteristici care includ: crearea si partajarea documentelor, comunicarea prin e-mail si Instant Messaging, intalniri online. Microsoft promite o protectie foarte buna a datelor si pe deasupra asigura un uptime de 99.9% al serviciului web based.
Odata lansat Office 365 va fi disponibil sub forma a doua pachete in functie de marimea companiei. Companiile mici cu maximum 25 angajati va plati 6$/angajat/luna pentru a avea acces la aplicatiile web Office. Companiile mari vor avea de ales intre 4 planuri diferite cu preturi de 10-27$/angajat/luna.

Sursa:itnewz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu