miercuri, 13 aprilie 2011

Biografia lui Steve Jobs va fi publicata in 2012

CEO-ul Apple, Steve Jobs si-a dat in sfarsit acordul pentru publicarea biografiei sale. Cartea, care se va numi “iSteve: The Book of Jobs”, va fi scrisa de Walter Isaacson, urmand sa fie publicata in 2012.
Isaacson lucreaza la acest proiect inca din 2009, timp in care le-a luat numeroase interviuri lui Steve Jobs, membrilor familiei sale, colegilor de la Apple si rivalilor din industriei.

Pana in prezent au fost scrise multe biografii ale CEO-ului Apple, insa niciuna nu a fost autorizata. In 2005, Jobs si-a exprimat dezabrobarea cu privire la biografia "iCon: Steve Jobs, The Greatest Second Act in the History of Business," aparuta sub sigla editurii John Wiley & Sons.
Walter Isaacson este de asemenea autorul biografiilor best-seller despre Benjamin Franklin si Albert Einstein.
“Exista o compatibilitate perfecta intre subiect si autor, iar aceasta biografie va fi cu siguranta o carte de referinta despre unul dintre cei mai mari inovatori ai lumii,” a declarat Jonathan Karp, reprezentant al Simon & Schuster, editura sub sigla careia va aparea biografia.

Steve Jobs, in varsta de 56 de ani s-a confruntat in ultimii ani cu numeroase probleme de sanatate, in 2004 fiind diagnosticat cu cancer pancreatic, iar in 2009 fiind supus unui transplant de ficat.
La inceputul anului, CEO-ul Apple anunta ca va intra in concediu medical pe o perioada nedeterminata.

O luna mai tarziu, National Enquirer publica o serie de imagini care il prezentau pe Steve Jobs mai slab si poate mai bolnav ca niciodata. Multi s-au grabit atunci sa ii mai dea doar cateva saptamani de trait. Iata ca le-a batut pronosticurile.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu