miercuri, 26 octombrie 2011

Nokia a lansat primul telefon cu Windows

Nokia a prezentat astazi, in cadrul conferintei dezvoltatorilor de la Londra, primul telefon cu Windows Phone, Lumia 800, si alte cateva produse din noua gama a producatorului finlandez.
Lansarea Lumia 800 reprezinta cel mai important pas facut de Nokia in existenta companiei, respectiv adoptarea oficiala a sistemului de operare mobil al Microsoft.
Lumia 800 este similar din punct de vedere al designului cu modelul Nokia N9 (OS MeeGo), are carcasa din policarbonat si un ecran de dimensiuni generoase de 3,7 inci, AMOLED.
Primul smartphone cu Windows Phone al finlandezilor de la Nokia dispune de un procesor de 1,4 GHz si accelerare hardware, un procesor grafic si spatiu de stocare de 16GB.
Nokia a lansat primul telefion cu Windows
Pretul Lumia 800 va fi de 420 de euro, iar telefonul este deja disponibil pentru precomanda pe site-ul companiei Nokia in Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania si Marea Britanie (livrare in luna noiembrie).
De asemenea, precomenzile se pot face si pentru tari precum Hong Kong, India, Rusia, Singapore si Taiwan, iar livrarile vor fi efectuate pana la sfarsitul anului. Pe celelalte piete/in alte tari, Nokia Lumia 800 va fi lansat abia la inceputul anului viitor.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu