marți, 4 octombrie 2011

Deseară la 20.00, Apple va lansa noul iPhone 4S / iPhone 5


 


Evenimentul aşteptat cu sufletul la gură de o planetă întreagă va pune capăt curiozităţii întregii comunităţi IT & C şi nu numai.
Popularitatea iPhone-ului e incontestabilă. Lansarea unui produs Apple reprezintă, de cele mai multe ori, un eveniment extrem de important pentru presa de specialitate, spre deosebire de lansarea unui iPhone, care intră în vizorul tuturor, chiar şi din pură curiozitate. Ultima generaţie a dispozitivului produs de compania din Cupertino va fi dezvăluită publicului în seara aceasta, iar odată cu el se vor încheia luni şi luni de speculaţii şi zvonuri.
Tim Cook, noul CEO Apple, va urca pe scenă pentru a susţine lansarea noului dispozitiv. Aceasta va fi prima lansarea majoră fără Steve Jobs ca prezentator. Deşi nu pare a fi o sarcină prea grea, o mare parte din succesul acestor lansări se datorează charismei fondatorului Apple.
Printre multitudinea de zvonuri şi speculaţii se poate face o selecţie raţională de caracteristici pe care ar putea să le aibă noul iPhone. În primul rând, ne putem aştepta la adiţia procesorului dual-core A5, la fel ca cel ce se găseşte în a doua generaţie a tabletei iPad. În al doilea rând, camera de 5 megapixeli va fi actualizată cel mai probabil cu una de 8 megapixeli, capabilă şi de înregistrare video HD la 1080p. Un ecran mai mare nu este exclus, la fel şi adiţia unui model mai ieftin de iPhone 4S, cu o capacitatea de stocare de 8GB. La capitolul software, putem spune cu certitudine că noul terminal Apple va rula versiunea cu numărul 5 a sistemului de operare iOS.
Unde vom putea urmări LIVE lansarea iPhone 5 ?
www.watchvertex.com va oferi un stream live al evenimentului, ca şi Slashgear, care va difuza live conferinţa “Let’s Talk iPhone”.
Sursa:www.itmoldova.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu