joi, 6 octombrie 2011

Apple si-a pierdut steaua: Steve Jobs a murit

Fondatorul si presedintele companiei Apple, Steve Jobs, a murit ieri, la varsta de 56 de ani din cauza unui cancer pacreatic. Jobs a murit in Palo Alto, inconjurat de familia sa. Fondatorul Apple se lupta cu boala inca din anul 2004, iar de atunci si pana in prezent si-a luat mai multe concedii pentru a se ocupa de sanatate.
Steve Jobs este recunoscut pentru succesul companiei Apple din ultimii ani si a fost vazut chiar si de concurenta in afaceri ca un vizionar de neegalat. "Lumea rareori vede pe cineva care sa aiba impactul profund pe care l-a avut Steve, efectele caruia vor fi resimtite de multe generatii care vor urma", a spus Bill Gates, cofondatorul Microsoft, la aflarea vestii referitoare la moartea lui Jobs.
Fondatorul Apple este considerat unul dintre geniile care au ajutat la transformarea computerelor personale, implicit a industriei, dovedind ca firma sa din Cupertino poate fi un adevarat trendsetter.
Mesajele de condoleante si gandurile frumoase pot fi trimise pe rememberingsteve@apple.com
Apple si-a pierdut steaua: Steve jobs a murit
"Amintirea faptului ca voi muri curand este cel mai important instrument care m-a ajutat sa fac alegerile cele mai mari din viata. (...) Amintirea faptului ca vei muri este cea mai buna cale de evitare a gandului ca ai ceva de pierdut. Deja esti dezbracat. Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima". - Steve Jobs - discurs din 2005.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu