marți, 18 octombrie 2011

Cloudstor - Cloud-ul tau de acasa


Pentru 219 dolari puteti avea acasa propriul sistem cloud based pe care sa-l folositi pentru a stoca si impartasi continut cu prietenii sau pe care sa-l puteti accesa atunci cand sunteti plecati de acasa si nu vreti sa carati cu voi unitati de stocare. Device-ul se numeste CloudStor si poate stoca nativ 2TB, potrivit site-ului oficialBuffalocloudstor.
Cloudstor are dimensiuni reduse (12,9 cm inaltime, 8,6 cm latime so 20,5 cm adancime) si il puteti lasa acasa (pornit) pentru a accesa datele de pe el oricand. CloudStor se instaleaza foarte usor (vine la pachet cu un CD) si se conecteaza la un router (pe care se presupune ca-l aveti deja in casa).
Setup-up continua cu accesarea prin browserul de internet al unui PC a site-uli wwww.mycloudstore.com care va ghideaza pentru restul inslalarii. Inregistrarea pe site se face cu o adresa de mail valida si o parola. Pentru a obtine acces direct de pe desktop-ul PC-ului la serviciul Cloudstore trebuie sa descarcati si aplicatia PogoPlug Drive. Ar mai fi de spun ca dispozitivul este compatibil cu Apple Time Machine.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu