miercuri, 5 octombrie 2011

iPhone 4S a fost lansat oficial de Apple

iPhone 4S a fost lansat in aceasta seara de catre Tim Cook, noul CEO al Apple. Noul model iPhone 4S nu prezinta modificari semnificative din punct de vedere al designului, dar aduce imbunatiri considerabile in interior.
iPhone 4S este dotat cu noul chipset Apple A5, dispune de un procesor dual core, iar procesorul grafic cu doua nuclee ofera o performanta de sapte ori mai mare decat cea a modelului precedent.

Bateria rezista la opt ore de conversatie, cu conexiune 3G si noua ore WiFi. Transferul de date atinge viteze de pana la 14.4 mbps.
iPhone 4S este dotat cu o camera foto cu rezolutie de 8 MP, cu senzor care permite realizarea unor fotografii de trei ori mai rapid decat iPhone4.
Daca nu sunteti inca pregatiti sa renuntati la iPhone-ul din generatia curenta sau precedenta, incepand cu 12 octombrie veti putea face update la noul iOS 5, care va fi compatibil cu iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch generatiile 3 si 4.

O noua aplicatie pe iOS 5 este Asistentul Siri, care permite un foarte bun control al iPhone-ului prin comenzi vocale. Phil Schiller, vicepresedintele Apple, a demonstrat in cadrul conferintei modul in care Siri functioneaza ca un asistent personal: intrebat ce este Siri, sistemul raspunde ca este un umil asistent personal. Mai mult, se vor putea trimite si SMS-uri vocale. Limbile pe care le vorbeste noul iPhone sunt engleza, franceza şi germana.
Noul gadget Apple, la 199 de dolari
Noul iPhone 4S va avea pret diferit in functie de capacitatea de stocare. Modelul cu 16 GB va avea un pret de 199 $, versiunea de 32 GB va fi accesibila la pretul de 299 $, iar pentru varianta de 64 GB, doritorii vor plati 399 $. Apple acceptă precomenzi pentru noul telefon incepând din 7octombrie.
iphone 4s preturi
iPhone 4S va fi disponbil in SUA, Canada, Franta, Germania, Japonia, Marea Britanie, Canada si Australia incepand cu data de 14 octombrie, urmand ca pe 28 octombrie sa ajunga si in restul lumii. Din pacate, pe lista initiala a tarilor care vor primi noul terminal pe 28 nu se afla si Romania.
Tim Cook a vorbit despre realizarile Apple
Tim Cook a vorbit despre realizarile Apple din ultima perioada si a prezentat si planuri de viitor, spunand ca recent s-au deschis inca doua magazine in China si ca se vor deschide alte 357 in 11 tari.
Tim Cook a anuntat si o noua aplicatie pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, numita "Cards", care ar urma sa permita utilizatorilor sa creeze felicitari care sunt tiparite pe hartie de calitate si apoi trimise la destinatar - aplicatia va fi disponibila din 12 octombrie.

A fost lansata si aplicatia Newsstand, care permite o mai buna organizare a aplicatiilor destinate presei (utilizatorii pot citi publicatii precum The New Yorker, Esquire, GQ, Vanity Fair), dar si un sistem de notificari nou si functia de integrare a mesajelor de pe Twitter.

Apple a mai lansat si un nou sistem de stocare a informatiilor numit iCloud, care permite accesarea continutului de pe toate dispozitivele (iPhone, iPad sau iPod).

Tim Cook a vorbit si despre performantele smartphone-urilor de la Apple, sustinand ca, in prezent, compania detine 5% din piata globala de telefoane, peste 70% dintre clienti spun ca sunt multumiti de iPhone si aproape jumatate dintre modelele de iPhone vandute sunt iPhone4.

CEO-ul companiei s-a mandrit si cu performantele iPad-ului, care "a inceput sa inlocuiasca peste tot hartia, in avioane, spitale si universitati".
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu