luni, 27 februarie 2012

MWC 2012: HTC a lansat noua serie HTC One


Taiwanezii de la HTC au adus, astazi, laTargul de tehnologie mobila de la Barcelona, noua serie de smartphone-uri cu numele One, care cuprinde trei terminale de top, toate cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich si HTC Sense 4.
HTC One X
Telefonul HTC One X prezinta o carcasa unibody realizata din policarbonat, astfel incat beneficiaza de robustetea metalului, dar este extrem de usor. Printr-o constructie simpla, carcasa unibody combina un finisaj unic lucios cu negrul mat. HTC One este rapid datorita NVIDIA Tegra 3 Mobile Processor, capabil sa redea elemente complexe de grafica, sa ruleze mai eficient aplicatiile si sa asigure o autonomie superioara.
Telefonul include un procesor quad-core Super 4-PLUS-1 de 1,5 GHz, dotat cu un al cincilea miez Battery Saver Core si un GPU de inalta performanta 12-Core NVIDIA. HTC One X  vine cu un ecran de 4,7 inch si rezolutie HD 720p construit din Corning Gorilla Glass. HTC One X va fi disponibil pentru pietele 4G LTE si cu procesor LTE dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de pana la 1,5 GHz.

HTC One S
HTC One S  este destinat utilizatorilor care isi doresc un smartphone de top intr-un format mai compact. HTC One S are un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1,5 GHz, un ecran de 4,3 inci, protejat de Corning Gorilla Glass.
HTC One S are o acarcasa metalica si o grasime de 7,9 mm, cea mai subtire dintre toate modelele HTC lansate pana acum. HTC One S va fi disponibil in doua versiuni de finisaj: neagra ultra-mata Ceramic Metal, obtinuta printr-un procedeu de oxidare microarc, folosit pana acum in productia satelitilor.
Acesta transforma suprafata carcasei unibody intr-o structura cristalina, de patru ori mai rezistenta decat aluminiumul anodizat, ceea ce ii permite telefonului HTC One S sa isi pastreze aspectul deosebit de-a lungul timpului; cea de-a doua varianta de finisaj disponibila pentru One S duce anodizarea la un nou nivel, printr-un procedeu brevetat, care creeaza un gradient de la deschis la inchis.

HTC One V
Practic, urmasul lui HTC Legend, HTC One V ofera tuturor utilizatorilor un telefon cu design premium. Telefonul vine cu carcasa unibody simpla, din aluminiu.


Disponibilitate - incepand cu luna aprilie:
  • HTC One X – va fi disponibil in Romania prin Vodafone
  • HTC One S – va fi disponibil in Romania prin Orange, Vodafone si Cosmote
  • HTC One V – va fi disponibil in Romania prin Vodafone.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu