sâmbătă, 18 februarie 2012

Google pregateste lansarea noului Android 5.0 (Jelly Bean)



Prin noul software, Google vrea sa impuste doi iepuri odata. In primul rand, Jelly Bean va integra cele doua sisteme de operare dezvoltate in paralel – Android si Chrome, iar in al doilea rand va incerca sa contracareze viitorul Windows 8.
Potrivit DigiTimes, Android 5.0 va fi dedicat tabletelor si, probabil, notebook-urilor. Nu este exclus ca, odata cu Jelly Bean, Google sa renunte la dezvoltarea sistemului de operare Google Chrome.
Pe de alta parte, Android 5.0 va veni, cel mai probabil, cu un nou layout, optimizat pentru tableta. Asta in conditiile in care Android 4.0 Ice Cream are inca unele probleme, in principal la capitolul optimizare.
Foarte interesant este ca sistemul ar putea aduce posibilitatea de dual-boot. Astfel ca producatorii vor putea include pe tablete atat Android 5.0 cat si Windows 8.
Google pare sa aplice, astfel, dictonul “Tineti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape”. Windows 8 se anunta a fi un sistem foarte bun, optimizat pentru gadgeturi, iar astfel Google spera sa elimine din start concurenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu