duminică, 5 februarie 2012

HP Envy Specter, un ultrabook lansat în cadrul CES 2012


CES 2012 prezintă noul HP Envy Spectre. HP a lansat în cadrul evenimentului unul dintre cele mai noi dispozitive ale companiei. Ultrabook-ul HP Envy Spectre impresionează prin design și specificații tehnice.

Unul dintre lucrurile prin care HP Envy Spectre se distanțează de celelalte ultrabook-uri disponibile pe piață este design-ul. Acest model este dotat cu un capac din sticlă rezistent la uzură care îl face să aibă un aspect similar cu cel al smartphone-urilor.
Un alt avantaj pe care îl aduce dispozitivul este grosimea. HP Envy Spectre are o grosime de numai 19 mm. Display-ul acestui model are o diagonală de 14 inch cu o rezoluție de 1600 x 900 şi cântărește doar 1.8 kg De asemenea, este dotat cu un trackpad multi-touch şi tastatură chiclet iluminată și dotată cu senzor (astfel lumina devine mai puternică când se apropie utilizatorul)
Modelul va fi dotat cu un procesor Intel Core i5 sau Intel Core i7 și vine cu o memorie ram de 4 GB sau 8 GB în funcție de opțiunea utilizatorului. De asemenea, HP Envy Spectre are o capacitate de stocare de 128 GB sau 256 GB SSD.
La capitolul conectivitate, trebuie menționat faptul că ultrabook-ul vine cu suport pentru Wireless 802.11 a/b/g/n, WiDi, Bluetooth, port USB 2.0, USB 3.0,  cititor de carduri SD și Mini DisplayPort. De asemenea, acest model beneficiază de o autonomie de până la 9 ore.
Dacă vă interesează să achiziționați acest model, nu mai aveți mult de așteptat, dat fiind faptul că se așteaptă ca HP Envy Spectre să fie lansat pe piață în luna Februarie.
Sursa:www.eco.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu