luni, 6 februarie 2012

Ipad 3 va fi cel mai rapid gadget Apple



iPad 3 va avea cel mai rapid procesor pentru iOS, modelul quad-core A6 S5L8945X, releva o serie de imagini spion a noului gadget ce urmeaza sa fie lansat, cel mai probabil, pe 24 februarie.
La prima vedere imaginile nu spun multe, o suita de date pe care doar specialistii le inteleg. Expertii citati de DigiTimes au citit in aceste date ca iPad 3 va avea un procesor cu totul nou, cel mai rapid din istoria Apple.
Impreuna cu memoria de 2GB, procesorul quad-core A6 S5L8945X va face iPad de trei ori mai rapid decat iPad 2 si de doua ori decat iPhone 4S.
In plus, noul gadget ar urma sa prezinte, spre bucuria utilizatorilor, in dotarea de baza, WiFi, GSM/CDMA/LTE.
La prima vedere iPad 3 va arata aproape la fel ca iPad 2. Va fi insa ceva mai subtire si va avea un display cu o rezolutie mai buna, de 1,536 x 2,048-pixeli.  iPad 3 ar putea veni cu o camera HD cu blit incorporat, cu port HDMI si un procesor Mavell Quad Core, care ar putea ridica performanta produsului la egalitate cu cea a unul PC.
Noul iPad 3 va avea un acumulator care ii va asigura o autonomie dubla fata de versiunea din 2011, relateaza DigiTimes.
Potrivit unor surse anonime citate de publicatia IT&C, noua versiune va avea o baterie de 14.000 mAh fata de cea de 6,500 mAh disponibila pe versiunile iPad I si II.
image
Portalul iLounge a prezentat o prima imagine surprinsa la Consumer Electronic Show in care pretinde ca se afla noul iPad 3. Desi Apple nu a fost prezent la CES, editorul sef al publicatiei, Jeremy Horwitz, spune ca a vazut, in premiera, gadgetul ce se doreste a fi noua generatie iPad 3.
Horwitz recunoaste ca imaginea nu arata foarte multe lucruri insa este cat se poate de elocventa privind “progresele” facute de Apple odata cu noua generatie Ipad.
Potrivit acestuia, modificarile le vei vedea doar daca te uiti mai atent. Noul iPad 3 este, in primul rand, mai subtire cu 1 mm decat versiunea anterioara. In plus, are o camera video mai performanta, insa in continuare fara LED flash. Si cam atat.
“Gadgetul pare a fi ramas in urma la capitolul tehnologic”, spune Horwitz, precizand ca n-ar trebui sa fie o surpriza avand in vedere lungul drum de la plansa de design la productie.
Concluzia: “Schimbarile sunt atat de modeste incat Apple ar putea foarte usor sa numeasca gadgetul iPad 2S sau iPad 2HD”.
Horwitz nu exclude insa ca varianta vazuta de el sa fie una intermediara, iar Apple sa fi dezvoltat, intre timp, un produs ceva mai performant.
Opinia celor de la iLounge este relevanta in conditiile in care, anul trecut, la CES 2011, au fost primii care au arata imagini cu noul iPad 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu