joi, 24 februarie 2011

Un nou tip de calculatoare de la Acer


Acer a decis sa lanseze un nou tip de o clasă de informatică, all-in-one. Cu toate acestea, mai probabil, o noutate numit DX241H include un monitor, care în loc de chip tradiţionale procesor x86 este ARM Cortex-A8. În plus, ACER a echipat browser-ul Chrome dispozitiv, care este construit în jurul istemului de operare cu acelasi nume.
Un nou tip de calculatoare de la Acer
Nou Acer a primit cu ecran lat (16:9) 24-inch şi 1920 x 1080 pixeli. Adevărat, matricea este folosit pentru a ilumina lămpi fluorescente, nu LED-uri, dar în viitor, producătorul intenţionează să se mute de la CCFL la LED-uri. Asiguraţi constată că consumul de energie este de doar 49 de waţi, care este de aproximativ 5 waţi mai mult decât monitoarele conventionale.
Monitorul este dotat cu ieşire video HDMI şi VGA, USB şi are o pereche de boxe. Un scop cheie de elemente noi - accesul la reţele sociale, începe un simplu web-jocuri şi alte aplicaţii Chrome OS. Se presupune că modelul Acer DX241H va fi prezentat la CeBIT 2011, iar preţul său va fi de aproximativ 300 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu