duminică, 20 februarie 2011

Huawei IDEOS S7 Slim

În cadrul târgului Mobile World Congress, Huawei a prezentat Huawei HiLink, un card de date (plug-and-link ) care permite conexiunea la Internet mobil de mare viteză, Huawei Mobile WiFi Smart Pro, un modem wireless inteligent care selectează automat cea mai rapidă conexiune la Internet disponibilă, precum şi tableta Huawei IDEOS S7 Slim, cu ecran tactil capacitiv de 7 inci pentru o portabilitate şi mai bună.

S7 slim2 300x197 Tableta Huawei IDEOS S7 Slim

Huawei IDEOS S7 Slim

“Gama IDEOS şi noile noastre soluţii pentru Internet mobil sunt intuitive, simple şi uşor de folosit pentru a le oferi utilizatorilor o experienţă unică,” a spus Victor Xu, chief marketing officer la Huawei Device. “Şi în 2011 Huawei va continua să le ofere consumatorilor conectivitate mobilă inteligentă la un preţ corect.”

Tableta Huawei IDEOS S7 Slim
IDEOS S7 Slim este o tabletă cu un design stilat şi un ecran tactil de 7 inch WVGA. Noul gadget lansat de Huawei vine cu o cameră de 3.2 megapixeli, iar conectivitatea include 3G, WiFi şi Bluetooth. Tableta rulează pe platformă de operare Android 2.2 şi oferă acces instant la aplicaţiile disponibile în Android market. Utilizatorii pot urmări şi înregistrări video, redate la 720p, sau pot asculta muzică redată fidel datorită difuzorului performant.

IDEOS S7 Slim este îmbinarea perfectă între tehnologie şi accesibilitate, oferind consumatorilor o alternativă la produsele existente pe piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu