sâmbătă, 26 februarie 2011

Procesoare incredibil de puternice

Conferinta Internationala de circuite solid-state (ISSCC), AMD a vorbit despre cele mai noi procesoare sale. Este vorba de soluţii bazate pe micro-Buldozer, pe care compania intenţionează să prezinte la CeBIT 2011 .
Incredibil de procesoare puternice
Procesoare bazate pe micro-Buldozer se va face în conformitate cu normele de proces tehnologic pe 32 de nm. Chips-uri va avea până la 8 nuclee şi sistemul dinamic de performanţă Turbo Core Dynamic Acceleration. Această tehnologie, în fapt, este analog la dezvoltarea de Intel - Turbo Boost.
La proiectarea cipuri AMD inginerii au acordat o atenţie mare la reducerea consumului de energie şi de a îmbunătăţi power management. Vă mulţumim pentru acest Buldozer bazate pe chip-consuma minim de energie în modul inactiv.
Reţineţi că procesoare bazate pe micro-Buldozer va funcţiona la frecvenţe de mai sus 3,5 GHz. Toate chips-uri au fost susţinute de instrucţiuni seturi SSE3, SSE4.1, SSE4.2, AVX, şi AES. În plus, AMD spune chips-uri au, de asemenea, un mijloc deosebit de îmbunătăţire a performanţei de calcul multi-threaded.
Demonstrarea noile procesoare vor fi la CeBIT 2011, care va avea loc la Hanovra, Germania, 1-5 martie. Lansarea a livrărilor de chips-uri bazate pe Buldozer compania a planificat pentru vara. În iunie vor fi soluţii pentru sisteme desktop, şi în august - pentru servere si statii de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu