marți, 22 noiembrie 2011

Huawei MediaPad - review

Huawei MediaPad este o tableta PC nou venita pe piata si care incearca sa cucereasca teren nicaieri altundeva decat la Apple acasa. Chiar daca vorbim despre o tableta produca in RP Chineza, pretul nu este deloc competitiv, chiar daca device-ul in sine este bine realizat si performant. Gizmowatch a realizat un review al noului produs care incearca timid sa se bata cu iPad-ul.
Huawei MediaPad - rewiew
Revolutionar la tableta chinezilor este ecranul. Producatorul a reusit sa "indese" 217 pixeli per inci. Astfel, la un display de doar 7 inci, tableta are o rezolutie fantastica de 1280x800 pxeli. MediaPad ruleaza Android 3.2, are un prcesor dual-core la 1,2 GHz si ofera un spatiu de stocare de 8 sau 16 GB, plus un slot pentru carduri microSD.
Tableta mai ofera de asemenea o iesire HDMI si un slot pentru USIM. Produsul Huawei are o serie de aplicatii preistalate (nicio mirare pentru o tableta cu Android), mai ofera o camera foto de 1,3 MP si o alta de 5 MP, este dotata cu GPS, bluetooth si o autonomie de 6 ore.
Testul realizat de Gizmowatch cu tableta Huawei s-a lasat cu un verdict clar, in ciuda ecranului foarte laudat. Este o tableta prea scumpa (la peste 500 de dolari) si nu ofera prea multe in comparatie cu ceilalti competitori.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu